VISUELE VERHALEN. ZORGVULDIG IN BEELD GEBRACHT.

Ik ben Marie.

Na mijn master fotografie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent werkte ik enkele jaren in de wereld van interieurmagazines. Mijn kennis van fotografie en affiniteit met interieur pas ik nu toe in uiteenlopende opdrachten: van fotografie en persoonlijk drukwerk tot het uitdenken en creëren van visuele, commerciële concepten. Elke opdracht krijgt een eigen benadering, maar ze verdienen allemaal mijn kritische oog en liefde voor detail - denk aan handgemaakte items in een styling, originele typografie op een geboortekaartje of de perfecte lichtinval in een portretserie.

Hoewel ik niet snel op de voorgrond treed, kan ik springen van geluk als ik mooi licht zie. Het licht goed vangen in een beeld is misschien wel het mooiste wat er is. Die kleine dingen in het leven en mijn bewondering voor de natuur, met de zee op nummer één, hebben een zichtbare invloed op mijn werk.

Ik leg het liefst spontane momenten vast,  waar mensen, omgevingen en emoties samensmelten. Zodat je het gevoel kunt aflezen of opnieuw kunt ervaren. LIEFDE VOOR...

Mooie dingen. Gewoon datgene in de kleine dingen. Van een handgemaakt potje tot een gedroogd sierlijk takje.

De eerste lentezon, de stilte van dwarrelende sneeuw, de deining van de golven in de zee, vers krakende sneeuw, strandwandelingen op zoek naar de beste strandvondsten, verzamelde herinneringen, het mooiste licht, het laatste of het eerste puntje zon aan de top van de winterse bergen.

Je weet wel zo van die dingen die een glimlach op je gezicht toveren.

Using Format